Utrecht en omgeving

De proefles is gratis op het moment dat je besluit om bij ons een lespakket af te nemen. De proef les duurt 90 minuten. Besluit je na de proefles om toch bij een andere rijschool verder te gaan, dan betaal je alsnog €50

Normaliter, indien wij lessen in jouw regio, word je thuis opgehaald door de instructeur. Vanwege het coronavirus gaat het wat anders en hebben we twee vaste ophaalpunten bepaald, namelijk het CBR Utrecht en Utrecht CS.
Zo kan de vorige leerling uitstappen, op hetzelfde punt als waar de volgende leerling opstapt. Zo voorkomen we dat we met z’n drieën in de auto zitten en verminderen we het risico op besmetting.

Op je 16e kun je jouw theorie-examen doen en je mag al lessen als je 16,5 jaar oud bent. Je kunt dan al op je 17e verjaardag afrijden. Daarna mag je tot aan je 18e levensjaar met een begeleider (bijvoorbeeld een van je ouders) rondrijden. Zodra je volwassen bent, mag je dan uiteraard zelfstandig achter het stuur kruipen.

Bij Flexrijbewijs.nl betaal je slechts €50,- voor een losse rijles.

De meeste cursisten kiezen voor het FLEX39. Dit pakket bevat 39 rijlessen. Je kunt echter ook kiezen voor een alternatief pakket of een spoedcursus. Als je twijfelt, raden we je aan om een proefles af te nemen en met de instructeur de bespreken welk pakket het beste bij jou past.

Het aantal lessen dat je nodig hebt, is lastig te voorspellen. Gemiddeld gezien heb je tussen de 35 en 45 lessen nodig voor je examen kunt doen, maar voor sommige cursussen duurt dat korter of langer. Tijdens een gratis proefles bij Flexrijbewijs.nl kun je samen met de instructeur een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Op basis daarvan weet je welk lespakket bij jou past en wanneer je ongeveer kunt afrijden.

Als je wilt, kun je bij Flexrijbewijs.nl al in 5 dagen rijexamen doen met onze spoedcursus. Maar je mag er natuurlijk ook gewoon langer over doen.